Nejnovější recenze ze sekce FM transmittery
- bluetooth i na hudbu z mobilu
- zatím nic
přesně to co jsem od něj očekával
- RDS
- 2.5 jack konektor - proč?
- Zpracování
- Rušivé pískání při připojení přes line-in
- občasné výpadky modulátoru
Cenovka u tohoto transmitteru je opravdu zajímavá, nabízí RDS a pokud máte štěstí na dobrý kus, tak asi i dobře slouží. Problémem však byl line-in. Pokud se vám rozláme(což je velice pravděpodobné) kablíček, hodně štěstí při hledání 2.5 na 3.5 jack. Když jsem měl připojený tel. přes line-in a zrovna nic nehrálo, tak se ozývalo hrozné pískání. Při přehrávání to nebylo téměř slyšet. Často se stávalo, že mi rádio začlo hledat stanice, i když jsem měl připojený modulátor na stejné frekvenci (v situaci - přijel jsem do obchodu, nakoupil, sedl do auta a rádio nenašlo zapojený modulátor)
- osvětlený display
- přehledný display
- použití jako přenosný MP3 přehrávač
- volby typu přehrávání
- špatně funkční ovladač
- při studeném zařízení, hodně pomalé reakce
- neudrží jakoukoliv frekvenci bez zřetelného šumu
Prakticky lituji koupě tohoto produktu. Největší mínus a dost zásadní je, že zařízení neudrží jakoukoliv frekvenci. Zvuk šumí a chvílemi i úplně vypadne. Musel jsem si zařízení omotat drátem ze sluchátek aby se frekvence zdržela ve snesitelné úrovni poslechu. Neuvěřitelné, jak mě tohle zařízení dovede při jízdě a poslechu rozčílit. Změna frekvence je k ničemu, zkoušel jsem asi milion možností a bez výsledku. Ze začátku se mi zdálo, že to bude o.k. ale postupem času se kvalita zvuku zhoršuje. Jezdím po stejných cestách "do práce-z práce" a počítám s tím, že za chvíli transmitter poletí z okna, protože kvalita mi přijde horší a horší.
- Už nemusím poslouchat nevkusná česká rádia
- Už nemusím přeskakovat hudbu protože cedečko se trošku škráblo a hudba je v pi**
- už nemusím v autě vozit 50 CD
- Už nemusím utrácet za nové rádio a ani nějaké kabely abych si zapojil usb.
- Kvalita zpracování mě taktéž překvapila , žádně neodrhocené plasty nic vzhledově moc pěkné hezčí než tu na fotce.
- Primitivní instalace a ovládání.
- Zpracování
- Zatím nic.
Tento vynález mě opravdu překvapil za opravdu minimální investice sem si pořídil to co sem potřeboval a to co funguje instalace je opravdu primitivní strčíš to v autě do té zásuvky a jedeš , prvně sem se setkal s negativními ohlasy kazdy sasek mi tvrdil jak je to k ničemu že s toho bude jen šum že tam budou přebývat jiné FM stanice ani ho*vno záleží jakou stanici si naladíš osobně doporčuji hned naladit 108.0 z výroby je nastaveno 100. 0 ale to bude přebývat nějaké blbé decho radio který bych zakázal jinak jak mile sem si naladil frekvenci 108 tak hudba hraje kvalitně dokonce silněji a kvalitněji než z CD a pokud jezdíš do práce stejnou trasou a nejezdíš někam do NDR kdeby mohlo dojít k narušení 108čky tak ideální volba , můžu doporučit všem vychcaným lidem jako sem já , pro me to byla moc dobrá koupě. Navíc jednoduché ovládání.
spolehlivý, jednoduchý na obsluhu
- nejspolehlivější produkt který jsem našel
Doporučuji koupit je to velmi spolehlivý a dobrý výrobek.
- Po zasunutí do zapalovače se zapne se a když si s tím trochu pohrajete, tak vyloudíte i zvuky, ale nesmíte se toho doktnout;
- frekvenci drží poměrně silně, v pohodě přehluší slabší signály zvenku.
- Extrémě nekvalitní zpracování celkově;
- jack kabel reaguje na pouhý dotyk změnou úrovní zvuků co v něm jdou, jack nejde ani pořádně zastrčit do zdířky různých zařízení (ozkoušeno na několika, vždy špatný kontakt tam kde třeba sluchátka fungují v pořádku;
- otočná hlava předního panelu má špatný kontakt a funguje jen v některých pozicích;
- po 14 dnech používání se začíná vypínat, asi kontakt se zapalovačem.
Je to kvalita, raději si koupím nový autorádio
- Funguje
- zatím nic jen že všechny mp3 nahází za sebe a nejde listovat ve složkách jak je na USB uloženo ale co bych chtěl za ty peníze
funguje v pořádku rádio v autě v pohodě našlo tak že mohu doporučit
Nic moc, docela dost zlobí. Špatný zpracování displaye.
- Za tuto cenu dobrý.V zásuvce drží bezchybně,frekvence není problém,je problém najít volnou frekvenci.,jinak s tím nemám problém.+ za dálk.ovladač
- Malý displej,zbytečně moc informací na dipleji,na větší vzdálenost špatně čitelný.
Jestli chcete mít přehled o tom co pouštíte,zvolil bych větší diplej,kde bude jen pár informací o médiu.Mě funguje bezchybně +++,displej -,kdybych chtěl dražší tak bych si ho nekoupil.
- Poměr kvalita / cena (nebo hlavně nízká cena)
- Kvalita zvuku sotva průměrná
- Kvůli většímu displeji se nemusí vejít všude. V mém starším BMW je to opravdu akorát, a displej nelze už vůbec otáčet, není na to prostor.
Funguje to, ale kdo chce kvalitu si musí připlatit.
- Kvalita odpovídá ceně. Bohužel jsem nic lepšího na trhu nenašel, ani ze vyšší cenu.
- Nepřehledné menu.
Ujde to.
- V zásuvce drží ok.
- špatná síla signálu
- Displej přes den i v šeru nečitelný, pouze v noci.
Nechápu, proč se transmittery nedělají tak, aby přímo přebili silou signálu danou stanici, i kdyby tam na dané frekvenci byla stanice.
- Zboží dorazilo rychle, v pořádku a za dobrou cenu. Spokojenost
S nákupem jsem byla spokojena.
- Vsechno
Zkouseno ve 2 autech.V prvnim uplne bez kontaktu,ve druhem vypadava za zasuvky.Nevim pro jake zasuvky je toto vyrobeno.Absolutne nepouzitelne.
Arkas FM105R
Přidáno: 4. prosince 2015
(naposledy upraveno 4. prosince 2015)
Zakoupeno v CoolNakup.cz
- spokojenost , rychlé jednání, super-doporučuji .
Manžel velice spokojený,kamarád taky,takže super.
- vše ok
Je funkční a v poho
- NIC
- Je to tragický
Je to prostě tragédie.. Za 5min přestane fungovat
Produkt dělá to co má - přehrává písníčky.
- Hezké, praktické a levné. Ani ta ovladatelnost není špatná.
- Přiložený kabel Jack - Jack.
- Otáčivý kloub je z plastu a nevypadá že vydrží věčně.
Občas je z repráků slyšet slabý šum. Ale tak kvalita přenosu FM není jako kvalita přes dráty, ale tak to je jasný :)
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]