Nejnovější recenze ze sekce FM transmittery
Jednoduché ovládání. Snadná instalace. Chybí přesun mezi jednotlivými alby. Ruční překlapávání po jednotlivých skladbách je zdlouhavé.
- Po několika dnech občasného používání přestal jít.Vráceno
+ vybrala jsem si tento produkt na základě kladných recenzí a jsem za to ráda.
+ velká spokojenost, určitě můžu jen doporučit
- nevím o ničem
- Fajn
Bezva zařízení.
- Jednoduchá instalace
- Solidní zvuk
splňuje účel
jen dálkové ovládání je funkční pouze v bezprostřední blízkosti zařízení
- Možnost připojení přehrávače přes kabel a přehrávat na něm formáty, které by použitím karty přehrát nešly.
- Funguje
- Celkem pěkný zvuk
Za ty peníze funguje dobře, a to i když jej mám v područce za šalpákou. Jen dálkový ovladač funguje tak do vzdálenosti max. 5 cm, takže je při jízdě celkem k ničemu.
- Koupil jsem ho nový za 118 Kč na aukru
- Za tu cenu prostě za 5 hvězdiček
- Vypadá dobře, displej barevně ladí s podsvícením v BMW
- Funguje bez problémů, lépe jak kazetový adaptér
- Pamatuje si poslední frekvenci
- za ty peníze si nelze na nic stěžovat
- dálkový ovladač funguje jen z blízka :)
Za tu cenu super řešení pro přehrávání mp3 přes USB, nebo jiných přehrávačů přes jack na starších autorádiích. Hraje to líp, jak značkový kazetový adaptér.
- 2x USB výstup
- cena,rozměry
- bluetooth, handsfree
- nabíječka
- čtečka microSD kare
- zobrazuje pouze čas skladby
- Prozatím jej úspěšně testuji
- Za tuto cenu super kup. Funguje jak má.
- všechno jak má být
- nejde vypnout musí se vytáhnout
- Snadná ovladatelnost
- Pěkné zpracování
- Účel-funkčnost-plní beze zbytku
- Dálkové ovládání "nedálkuje" takže je k tomu spíš na ozdobu
Poměr cena a kvalita výrobku je zcela dostačující a vyhovující
- Podpora složek
- Při startování automobilu, se přístroj sám vypne. Po určité chvíli se znovu rozsvítí ale jiz signál nepřenáší. Je třeba ho restartovat bud vypnutím a zapnutím špatně ovladatelného tlačítka, nebo na chvilku vytáhnout ze zásuvky !
- DO je velmi slabé. Zareaguje až na 3 či 5-té stisknutí.
- Manuaální ovládání tlačítky z boku přístroje je nepraktické. Je těžko nahmatat jednotlivé tlačítka. Jsou umístěna velmi blízko sebe, taktě většinou zmáčknete jiné než jste chtěli.
Čekal jsem že "čvonč" který je na pravém dolním rohu (z boku) bude sloužit jako nějaké zeslabování a zesilování ale slouží na přepínání skladeb. (vyložená nevýhoda to není jenom jsem počítal s něčím jiným)
- Nemá USB port pro flash disk,což za tu cenu je na trhu mnoho lepších transmitterů
Nepoužitelný
Dostala jsem ho k Vánocům
Po zapojení lze sice naladit frekvence ,ale trasmitter
nenačte SD kartu(vyzkoušeno více SD karet)
3,5 jack po prvním použití k ničemu,kabel musí být ve správném úhlu(uvnitř přerušený kabel) aby přehrával.
Dálkový ovladač je další problém,tlačítka např. hlasitosti se musí zmáčnout silou,aby transmiter reagoval
Nyní je na reklamaci,tak jsem zvědavá co bude dál.
Zatím transmitter na 2 věci
ISO 4913
Přidáno: 29. prosince 2017
(naposledy upraveno 29. prosince 2017)
Zakoupeno v Priceorcan
- pamatuje poslední přehrávanou skladbu -> navazuje po opětovném zapnutí
- bluetooth, handsfree - propojení s mobilním telefonem
- rozměry
- 2x USB výstup - možnost přehrávání+zároveň slouží třeba jako nabíječka
- vcelku hezké a nenápadné provedení
- zobrazuje pouze čas skladby
Zařízení funguje tak jak má. Za tu cenu jsem toho moc neočekával, nicméně jsem nadmíru spokojen. Jednoznačně doporučuji.
- Lehké zprovoznit
- Hodně, hodně chabá kvalita zvuku
Jestli jste opravdu nenároční posluchači tak Vám poslouží. Jednoduše se ovládá a má kabel už v základu. Pokud ale vyžadujete kvalitu, budete těžce zklamáni. Audio je hrozné... ploché, bez basů, bez výšek, bez chutě a bez zápachu opravdu o ničem.
- Handsfree+Přehledné ovládání,nemá chybičku.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »