Nejnovější recenze ze sekce FM transmittery
- Snadná obsluha
- Funguje, jak má
- kvalita zvuku
- rychlé nabíjení
- napětí v okruhu zásuvky ukazuje pouze při aktivaci
- A very good quality product
první nákup, zatím bez negativních poznatků
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
- Jednoduché nastavení
- Made in Germany
- Rychlost párování
- Kvalita zvuku
- Ne zrovna moc ohybný krk - lze polohovat jen omezeně
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Pokud nemá rádio signál, šumí i přehrávána hudba pouštěna z flashdisku
Pořídila jsem si abych si mohla kdekoliv poslouchat svojí hudbu, jelikož rádio ne vždy má signál a šumí. Nicméně zklamání, jelikož je USB redukce spojená s frekvencí rádia a pokud rádio má špatný signál šumí i hudba přehrávána z flashdisku.
- není žádná
- odskoušeno z mikro SD karty, USB a telefonu - ukazuje názvy skladeb, vidíte pořadí skladby a odpočítává čas skladby, přenos hudby více jak dobrý,
- display nato jaké má rozměry, mohl bít přehlednější a čitelnější,
- při jizdě cirka 80km Vsetín - UH. Hradiště, přenos hudby bez jediného poblému, nešumí, neskrčí a nijak nepraská,
- odzkoušen felefon přes bluetooth a taky pohodě, mám nastaveno na telefonu automatické připojení, jak nastartuji auto, tak se spáruje okamžitě, při telefonování zobrazuje číslo volajícího nebo volaného a počítá čas délky hovoru, zvuk se dá nastavit na trasmitteru i na rádiu
- toto je múj druhý transmitter, na ten první bych hodnotil max10%, na tento dávam 90% a mohu napsat, že za mě dobré a doporučuju
- český manuál
- jak jsem již zmínil, ten display mohl bít lépe přehledný,
- a co bych ještě vytkl je ohebný krk se kterým se moc hýbat nedá, nejde naklonit nebo otočit tak, jak bych si přál,
- jinak bych hodnoti na 100%
nabíjení přes USB jsem neskoušel, ale véřím tomu, když funguje hudba i felefon, tak bude i nabíjet,
koupeno v kameném obchodě PLANEO elektro
- Jednoduché spojení Bluetooth a přehrávače z flash disku
- Malé rozměry
- Plynule nastavitelný úhel microfonu
- Slušná nabíječka
- V některých recenzích chybně píšou, že přehrává i Micro SD
- Slabý microfon - udávají dosah 0,5-2m ale i při klidné jízdě na vzdálenost 35cm některá slova vypadávají
- Při jízdě v blízkosti vedení VVN šum v repro
- Přepínání skladeb po jedné, nelze po složkách
- Velký rozdíl v hlasitosti repro mezi přehráváním mp3 z flashky a příjmu hovoru přes Bluetooth
Za ty peníze jsem ani víc nečekal, takže spokojenost.
Pořízeno nouzově pro Octavii.
Používám na frekvenci 108 téměř bez rušení po celé ČR včetně Prahy a Brna(kromě blízkosti VVN).
Na rádiu doporučuji vypnout AF, ať se při vypnutém transmitru nepřeladí uložená 108.
Super
- Malý, 2x USB
- Display úplně na prd - malej a brzo se vysvítil.
Vlastně jsem s ním spokojenej. V principu dělá, co jsem očekával.
Myslím si, že pro dočasně přehrávání hudby než v mém případě budu mít v autě rádio s bloototh je to cenově nejlepší řešení.
- Jednoduché ovládáni
- Kvalita zvuku
- Dokáže zároveň dobít 2 zařízení
- Design
Super. Funguje a dělá přesně to co potřebuji. Automatické připojení...za mě perfekt
- produkt, který jsem delší dobu hledal, přesně splňuje to, co potřebuji. A to přehrávání přes bluetooth skrze frekvenci na autorádiu v kompaktním zpracování, kdy se vejde do nepříliš rozměrné přihrádky s 12V zásuvkou zapalovače ve středovém tunelu vozidla
- kvalitní a čistá reprodukce zvuku
- o ničem nevím, produkt používám cca týden - dosud bez problémů
- Náhodně přehrávání
- Equaliser
- Skvělé basy a stereo!
- Konečně se nebojím usnout za volantem
- Lepši si ho pořídit než kupovat předražené novější autorádio
- někomu možná bude chybět Bluetooth
Byla sranda když v zacpe auto hned přede mnou mělo stejnou frekvenci na svoji vysílačce. Chvilku to potrvalo až mi napadlo proč rádio přeskakuje na nějaké jiné písničky. Podle chování řidiče vepředu evidentně měl s tím také problémy. :) Musela jsem naladit jinou frekvenci
- Rychlé spárování
- Zvuková kvalita
- Možnost přijímání hovorů a posouvání písniček přímo na přístroji
- Jednoduché ovládání
- Možnost nabíjení
- Přístroj pravděpodobně nemá svůj vlastní předzesilovač z toho důvodu tišší písničky při větším zesílení na rádiu mírně šumí
- Zatím jsem to nezkoušel ale mám za to že písničky z SD karty budou šumět ještě více
- Při naladění stanice blízko jiné (cca 0,1 MHZ) občas dochází k mírnému rušení
Pro poslech z telefonu přes BT to můžu naprosto doporučit, když si člověk najde dobrou frekvenci hraje to bezvadně. U poslechu mluveného slova však nutno očekávat mírné šumění, to je ale snesitelné.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »