Nejnovější recenze ze sekce FM transmittery
Potřeboval jsem něco nenápadného do veterána a tohle úplně splnilo mé očekávání.
Funguje tak jak má
- Design
- Přehledné a intuitivní ovládání
- Mírně šumí
Celkově spokojenost. Nejlépe z mého pohledu funguje nastavení max. hlasitosti na transmitteru a na telefonu.
- Výhoda ;-)
- Je to velice dobrá věc hodí se vždy.
Vše je v pořádku mohu jediné doporučit.
s některými staršími autorádii nefunguje
- Přechod na modernější tachnologii
- mikrofon pro hovory
- možný přenos hovoru do autorrádia
- působivý modrý LED displej, který ale neoslňuje
- celkově bomba vypadá
- hodně funkcí a možností
- žádné nejsou
Každý den ho používám ve firemní dodávce, kde je strašný rádio. Bez něj je pro mě jízda za trest a celej den už se modlím ať mi skončí směna. A druhej den to s ním v autě zas pěkně vosolím.....Tak jsem si na něj zvykl, protože je to prostě bombový řešení a za super peníze. Naprostá spokojenost.
- chytrý . hraje i ve starším voze .
nečekal jsem ale překvapilo mě to jak to funguje za ty peníze supr a lidi na druhém konci hovoru si pochvaluji kvalitu zvuku což je dobře . trochu uchycení je tak hm vetší ale já jsem si to přizpůsobil podle svých potřeb a dizajn uchyceni do auta a vypadá to dobře .
- Vzhled
- Šum
V autě musím rádio hodně zesílit, abych slyšel dobře hudbu, i když na telefonu mám hlasitost na max. Jakmile hodně zesílím hlasitost, jde slyšet poměrně hlasitý šum.
- S tímto produktem,jen velice spokojený,jen by mohl být trošku hlasitější,ale telefonovat jsem přes to nezkoušel.Jinak za ty peníze super, než předělávat autorádio,tak použijí staré a tuto šikovnou vecičku a naladím si ji na radiu a je klid.Funguje jak má a má hezký design.Budu si u nich v e-shopu kupovat ještě jeden.Jestli bude ještě k mání, takže za mě super věc.S telefonem funguje dobře,skladby jdou přehazovat dobře a bluetooth funguje taky dobře.Přes kabel a flashdisk jsem zatím hudbu nezkoušel,potřeboval jsem hlavně Bluetooth a s tím jsem spokojený na výbornou,ale určitě to bude také dobré...
- Možná mohl být přístoj hlasitější,ale za ty peníze je to super...mě vyhovuje maximálně...
Dobrý produkt, časem si koupím ještě jeden,jestli ovšem bude ještě k dostání... doufám, že ano.Děkuji e-shopu drzakytelevize.cz Jan Svoboda
- srozumitelný návod - jednoduchý ovládání
- bezproblémový párování
- 206 FM frekvencí
- dobrej zvuk
- spolehlivě funguje jako handsfree
- ukazuje jména skladeb a identifik. volajícího
Super kompromis do Oldtimer vozu, kde by bylo hříchem odstranit původní rádio. Skvěle vidím i možnost napojení reproduktoru díky Jack konekt. 3,5mm. Rádio potom nešumí ve velkých městech, kde je přehlceno stanicemi. Užívám si jízdu.
- Dobrý "výkon" Mám slabou anténu na autě a i tak se k ní zvuk dostane v dostatečně vysoké kvalitě a síle, že často i přebije jinou stanici na stejné frekvenci
- QuickCharge nabíječka
- Ovládací prvky (play/pause, skip/previous)
- Možnost přepnout/vypnout světýlka
- Určité světelné režimy obzvlášť v noci celkem ruší při řízení (jdou vypnout nebo přepnout například na červenou, která neruší)
- ovládací prvky (skip/previous) jsou na spodní hraně zařízení a špatně se k nim u většiny aut, z důvodu umístění 12V zásuvek, dostává
Ultimátně bych zařízení doporučil.
Za roky jsme podobných vyzkoušeli více a toto je o míle lepší než všechny, které jsem měl tu smůlu používat.
- výhodu neznám,zatím perfektně funguje
- funguje,hezky mění barvy
Ono to nevypadá, ale BT nemají všechna zařízení=online rádio najednou všude (poslouchám co chci s minimem reklam)
Dlouhá výdrž baterie - ověřeno, displej s % je hodně praktický
Na autorádiu bez BT najednou HFree
Vyřešené uchycení magnetem - velmi šikovné
Balení je úplné=kabely, magnet
Hodně promyšlený aparát
Trochu ruší ledky za provozu, byť jejich nástup a ztlumení je decentní
- 206 FM frekvencí
- super jako handsfree
- skvěle přehrává muziku
- bezproblémový párování
- přehledný menu a displej
- dobrej čistej zvuk
- 2 nabíjecí USB porty
- jména skladeb, identifik, volajícího
Do mého starého auta, kde jsem chtěl zachovat původní autorádio, padne supr a funguje perfektně. Dobrý řešení.
Všechno bezproblémový. Zatím žádnej kaz ani problém .
Dělá vše co má a jak jsem očekával. Kvalita odpovídá ceně výrobku. Kdo je nenáročný, tak doporučuji.
- Kvalitní věcička do auta
Kvalitní věc a obchod
- Kvalitní zvuk
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »