Nejnovější recenze ze sekce FM transmittery
- Kompaktní , rychlé dobíjení
Opravdu nejdete volnou frekvenci
- Dobrý
- Nekvalitní přenos zvuku,stále pískání v pozadí..
- Když nabíjí a poslouchate hudbu vydává to šílené vysoké zvuky
Tak jestli si někdo plánuje že se tím bude přehrávat hudbu z mobili je šílenec. HF vysílá slabý signál a tak je v rádiu i po naladění šílený šum, dokonce se občas ztrácí. Zkusím ještě najít volnější kanál. Já to ale koupil na jakési telefonování. Takže z 350Kč se přes ten BT telefonovat dá ale zas nějak moc zařízení nepřekvapilo. K BT se to připojuje celkem fajn, mikrofon jakž takž funguje. Ozvěna není ale lidé ,mne slyší dost slabo.
Pravda taky nechápu proč při zobrazení frekvence jsou tlačítka dole tak pletu jak zmáčknou chnl ladění a tím se můžete vybourat líp než bez Blutooth. Tak třeba najdu lepší kanál a zvyknu si, uvidím, za 350
Pravda je že BT a připojení k iPhone funguje cca bez problémů.
- funkční
- jednoduchost nastavení a použití
- slabší síla signálu
- Lehké ovládání
Za mě za dobrou ceny hodně muziky. Sice basy nic moc, ale to bude starým rádiem. Přenos v pořádku, bez šumu, snadno se připojuje k telefonu i k rádiu. Jsem spokojená.
- špatná slyšitelnost bluetooth,nepřehrává kartu,nedoporučuji
- Funguje
- Strašný zvuk
- Funkčnost
Za danou cenu je výrobek kvalitně zpracovaný a v češtině !!! Přímo na obalu je český návod !!! Vše jede jak má včetně volání atd !!!
Ok
- funguje
- Jednoduché nastavení
- Kvalitní zvuk
- Dobrá náhrada za chybějící bluetooth ve starším autě
Výrobek vypadá velmi slušně. Trochu slabší hlasitost, ale zatím spokojenost.
- Vypada ze nevo vydrzi, opravdu je hlavne z kovu
- Bez zatizeni bere jen 3mA ~ 0.036W
- Realne s 12V napajenim doda necelych 30W vykonu. A to tak ze nabidne 12V a 3A, pricemz doda ~10.5V a ~2.5A
- Asi by se mlo v popisu zminit ze umi dodane napeti jen snizovat, takze to cele funguje spravne jen asi jen s 24V napajenim, ktere vetsina lidi asi v aute nema.
- U zasuvky zapalovace v Skoda Octavia II chybi asi 3mm aby se nabijecka uplne schovala, coz je skoda.
Vypada solidne a zatim se to neroztavilo, ale z 12V v aute to nevykouzli vic nez slabych 30W, takze tech 45W je trochu zavadejicich.
- alternativa řešení, pokud nemá autorádio Bluetooth
po spárování, ubohá hlasitost, nedovedu si představit, že bych přes něj měl telefonovat nebo poslouchat hudbu
- funguje jak ma
top funkce